Történetünk

2017 szeptember 1., Budapest, Hidekúti út 140.

Megnyitjuk saját kis cukrászdánkat. Desszertek, torták, édes és sós sütödei termékek, fagylaltok, parfé torták, egyedi formatorták, kávék, forró csokoládék, teák. Kellemes környezet, jó hangulat, lágy háttérzene...

2016 május 5., Budapest:

Lovas Cukrászda alapítása. Beszállítunk a konyháknak és elkezdjük kiépíteni a saját vendégkörünket.

Pár szóban megemlítjük eddigi munkahelyeinket,

melyek remekül mutatják, hol, mit tanultunk, honnan, milyen értékeket hoztunk saját cukrászdánkba.

1996-1999:

Emil Cukrászda, Pilisvörösvár, tanuló évek a méltán neves Valencsics család szárnyai alatt. A szakma és a munkaadó tiszteletének elsajátítása.

1999-2005:

Daubner Cukrászda, Budapest, már feleségemmel, Melindával együtt; csak tiszta minőségű alapanyag, minden sallang nélkül. A fagylalt készítés alapjai.

2005-2007:

Lövőház utcai Pollák cukrászat, Budapest, mindent tudni egyedül: előkészítés, sütés, szeletelés, díszítés, eladás, mosogatás.

2007:

Lovas Dénes, mestervizsga.

2007-2009:

FRER cukrászda, Budapest, maximális higiénia, precíz munkavégzés, családias hangulat, jó csapat, korrekt vezetés, formatorták és fagylaltok világa.

2009-2016:

Budapesti étteremlánc Nott Ildikó vezetésével; 5 konyhán termelő és 12 eladó helyen működő vállalkozás, önálló és önfenntartó cukrász ágazat, megálmodott receptek kipróbálása, esküvői és vállalati rendezvények, logós és formatorták, bejglik. Vállalati ügyek intézése: számlázás, kasszázás, vendégekkel való kommunikáció, a beszállítók ellenőrzése, újak keresése, a munkaerő felvétele, marketing egyes eszközei.

2015:

Lovas Melinda, mestervizsga